fbpx

Groei met je bedrijf 

Persoonlijke Marketing Coaching

Persoonlijke Marketing Coaching – voor wie?

Het liefst wil je van start en meteen al voldoende klanten hebben die je voorzien van brood op de plank. Maar zolang jij anderen niet vertelt dat jouw ‘winkel’ open is, kun je er ook niet op rekenen dat je klanten krijgt.

Als ondernemer wordt er verwacht dat je van alle markten thuis bent. Als je net gestart bent komt er veel op je af en kan dit erg overweldigend zijn. Natuurlijk kun je alles zelf leren, alles is tenslotte te vinden in boeken en op internet. Gewoon gratis… Althans, je verruilt wél je uren voor dit stukje ‘gratis’.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je een Persoonlijke Marketing Coach hebt. Dat je 1-op-1 wegwijs gemaakt wordt in de wereld van marketing. Volledig gericht op jouw business en wat jij nodig hebt. Zo steek je geen kostbare uren in trainingen waarvan je de helft niet nodig hebt. Je verspilt geen extra tijd, energie of geld.

Na dit traject kan jij

  • Je marketingstrategie bepalen
  • Je doelgroep bepalen
  • Weggevers maken die waardevol zijn voor je potentiële klant
  • Je landingspagina’s maken
  • Je salesfunnels inrichten
  • Effectief adverteren op Facebook en Instagram
  • Statistieken te lezen en daarop finetunen

Waarom een coachingstraject?

Omdat je niet van de ene op de andere dag je business met een gedegen strategie hebt staan. Je zult eerst moeten zaaien, dan pas kun je oogsten. Maar zolang jij je bedrijf niet in de schijnwerper zet blijf je onzichtbaar voor je doelgroep en kun je ook niet verder groeien.

AAN DE SLAG

Je kiest dit persoonlijke coaching traject als je helemaal geen of heel weinig kennis hebt van marketing. Vaak ben je startend ondernemers of ben je een ondernemer die nog nooit iets aan marketing gedaan hebt. Voorafgaand kijken we samen naar wat nodig is. Ik maak een op maat gemaakt plan.

Dit traject geeft je houvast en neemt je stapsgewijs mee in het hele proces. Je leert hoe je je business zichtbaar maakt. Je leert over de verschillende tools en technieken. We bepalen samen de marketingstrategie. Het gehele traject coach en begeleid ik je terwijl jij de fijne kneepjes van het vak leert. Samen bekijken we de resultaten en waar nodig passen we aan of schaven we bij. Om echt verandering teweeg te brengen en impact te maken is de minimale duur van het traject 3 maanden. Uiteraard kunnen er ook trajecten van 6 of 12 maanden gevolgd worden. 

MATCHEN WIJ?

Voordat we het traject ingaan vind ik het fijn om vooraf eerst een kennismakingscall te hebben. Er wordt intensief samengewerkt en hiervoor is een wederzijdse klik belangrijk. Wil je meer weten of het traject of meteen een call inplannen. Neem dan via de knop hieronder contact op.

“Ik heb het geluk om een jaar lang Anja aan mijn zijde te hebben tijdens de start van mijn nieuwe bedrijf Hester Slegt Coaching. Ik heb gekozen voor het marketing coaching traject Finesse welke mij een hele solide basis geeft voor mijn bedrijf.”

Dit wil ik