fbpx

Groei met je bedrijf 

GroeiBoost Call

GroeiBoost call – voor wie?

Voor ondernemers die even vastlopen. Je wilt verder, groeien met je bedrijf, maar je mist inzicht hoe je dit kunt bereiken wat je graag wil.

Je onderneming kabbelt een beetje voort. Eigenlijk ben je toe aan groei, maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen. GroeiBoost Call is een supertool om in te zetten. Een boost voor je bedrijf en voor jezelf.

Na deze GroeiBoost Call

  • Weet je waar je groei zit
  • Weet je welke acties je moet ondernemen
  • Geloof je weer in jezelf en in de toekomst van je bedrijf

Voorafgaand ontvang je een intakeformulier. Hierin stel ik je gericht een aantal vragen waardoor je al begint met een stukje bewustwording en nadenken. Het ingevulde formulier geeft mij inzicht in waar jouw uitdaging(en) zitten. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de sessie.

GroeiBoost Call – 67 euro

Wanneer je vastloopt

Ondernemen in de flow is het fijnst. Alles lijkt vanzelf te gaan, kansen dienen zich aan. Je bent euforisch en ziet overal mogelijkheden. 

Iedereen loopt weleens tegen een moment aan dat het allemaal wat stroever gaat. De flow lijkt weg en je vraagt je af of deze ooit nog terugkomt. Je hebt keuze uit twee mogelijkheden. In je comfortzone blijven en dus niets doen. Of jezelf een schop onder je derrière geven en in actie komen. Weg uit die comfortzone, durf om hulp te vragen. 

Neem actie en creëer inzicht. Wat wil je wel/wat wil je niet, waar zit je uitdaging, wat houd je tegen.

 

wat zeggen anderen

In de video vertelt Bianca Kroon van Gelukpaarden hoe zij de sessie ervaren heeft.

wat zeggen anderen