fbpx

Groei met je bedrijf

Om te groeien met je bedrijf moet je soms…

Dingen doen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak van ondernemers dat ze zichzelf willen klonen. Dan hoeven ze niet meer alleen al die ballen in de lucht te houden. Daarnaast hoeven ze niets uit te leggen en kunnen ze volledig vertrouwen op hun kloon.

Op het moment dat jij deze ‘groeipijnen’ ervaart zit je in een luxepositie. Lees nog eens terug wat ik net opschreef. Je zit in een luxepositie! Je kunt ervoor kiezen om veilig in je comfortzone te blijven en kijken hoever je hiermee komt of je besluit in beweging te komen. Actie in die taxi en kijkt wat er nodig is om verder te groeien!

Om te groeien moet je kunnen, maar vooral ook durven loslaten.

Ben jij er klaar voor groei?

groei met je bedrijf

Meer omzet door uitbesteden

Je drukke planning stagneert je groei. Er zijn zoveel ballen die jij tegelijk in de lucht moet houden. Vaak raak je het overzicht kwijt en vraag je jezelf af hoe andere ondernemers dat toch allemaal doen. 

Loslaten is groeien. Pas als jij dit kunt ontstaat er ruimte in je hoofd en in je bedrijf om verder te kunnen. Vaak een enge stap. Het voelt vaak uit handen geven van controle, wat echt niet zo hoeft te zijn. Een stap die een investering vraagt.

Beluister de Hippische Ondernemers podcast waarin Monique Dorst mij het hemd van het lijf vraagt over uitbesteden. De do’s & don’ts, de horrorverhalen, de mogelijkheden, tips en nog veel meer.

wat zeggen anderen