fbpx
Het leed wat Social Media heet

Het leed wat Social Media heet

Ben jij er ook uren aan kwijt? Denk je, ik check even snel mijn kanalen?Nou dat even snel, dat is nog nooit gelukt. Te pas en te onpas grijp je je telefoon en als je om je heen kijkt zie je dat je niet de enige bent. Meerdere malen neem je jezelf voor, het moet echt...

The Flow

The Flow

Moeiteloze concentratie waarin alles als vanzelf lijkt te gaan. Oh jee, het is donderdag. Mijn belofte naar jullie, mijn volgers, is om iedere donderdag een waardevolle blog te plaatsen. Eerder deze week heb ik al een aantal keer een poging gedaan om iets te...

Gift of Giving

Gift of Giving

Afgelopen week deelde ik op instagram een inzicht wat ik verkreeg nadat ik waarde aanbood in de vorm van een gratis brainstormsessie. 80 mensen heb ik hiervoor benaderd, 8 personen hebben een afspraak ingepland. Van 3 personen hoorde ik dat het op dit moment niet...