fbpx
Welke tool kies je voor je e-mails?

Welke tool kies je voor je e-mails?

Natuurlijk kun je het makkelijk af met je Outlook of Apple mail. Ook gmail of hotmail volstaat hoewel deze laatste twee minder professioneel zijn als je dit als bedrijfsmail inzet. Vanuit je gewone mailprogramma kun je makkelijk in contact blijven met je klanten. Maar...

Tomaten Timemanagement

Tomaten Timemanagement

Tijdens mijn VA opleiding maakte ik kennis met de Pomodoro techniek. Deze techniek is zonder twijfel een klassieker, maar ik had er nog nooit van gehoord. Ondanks dat ik goed gestructureerd kan werken en vaak in hyperfocus zit. Lees... ik klap ‘s ochtends mijn laptop...

Het leed wat Social Media heet

Het leed wat Social Media heet

Ben jij er ook uren aan kwijt? Denk je, ik check even snel mijn kanalen?Nou dat even snel, dat is nog nooit gelukt. Te pas en te onpas grijp je je telefoon en als je om je heen kijkt zie je dat je niet de enige bent. Meerdere malen neem je jezelf voor, het moet echt...