fbpx

Samenwerken

Wanneer jij bezig bent met de bijzaken van je onderneming kost jou dit tijd en geld. Het zijn immers geen declarabele uren. ” Do what you do best and outsource the rest” 

Start vandaag nog met uitbesteden

Het liefst doe je alles zelf, maar soms kom je uren, handen of kennis en expertise tekort.

Met deze pakketten verrijk je je bedrijf en gun je jezelf meer vrijheid en tijd voor je klanten.

“I Can do things you can’t. You can do things I can’t. Together we can do great things.”

Wat klanten zeggen

Anne Schuite
Anne Schuite
2021-08-06
Anja is gewoon een kei! Zonder haar werk zou mijn bedrijf niet draaien, de uren die ik aan haar uitbesteed betalen zichzelf dubbel en dwars terug en bovendien is het een enorme verkleining van mijn 'mental load'. Stel je voor dat je ineens niet meer moet nadenken over dagelijkse taken die je niet kunt automatiseren maar die je ook niet perse zelf moet doen. Dat scheelt energie en tijd en het geeft je tijd om te focussen op je eigen kerntaken. Verder is de communicatie super, bereikbaarheid en flexibiliteit ook. Anja is georganiseerd en werkt gestructureerd, maakt van een ontplofte inbox met 200+ onbeantwoore mails een gestructureerd geheel en maakt ook nog eens de meest perfecte gespreksnotulen en to do lijstjes met deadline etc. Zelfs als je de koningin der chaos en slecht tijdsbesef bent (ik dus), maakt Anja er een gestructureerd geheel van. Huur haar echter niet allemaal in, want ik houd haar liever voor mezelf 😁
Dorien Lambrechts
Dorien Lambrechts
2021-06-28
Anja is goed in wat ze doet, denkt actief mee op vele vlakken en neemt werk uit handen dat ik zelf niet leuk vind (maar zij gelukkig wel). Dat geeft mij meer ruimte om te doen waar ik goed in ben, terwijl ik weet dat de andere taken bij Anja in goede handen zijn. Bedankt!
Marieke van Soest
Marieke van Soest
2021-06-25
Anja is een hele fijne partner om mee samen te werken. Ze is proactief, punctueel, creatief en flexibel. Voor mij de ideale zakenpartner als het gaat om het uitbesteden van mijn taken als ondernemer. Ik kan erop vertrouwen dat dingen gebeuren en dat ze goed gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik nooit het gevoel heb dat ik er alleen voor sta als ondernemer, Anja is een hele waardevolle aanvulling voor mijn bedrijf.
Hester Slegt
Hester Slegt
2021-04-02
Ik heb het geluk om een jaar lang Anja als virtual assistent aan mijn zijde te hebben tijdens de start van mijn nieuwe bedrijf Hester Slegt Coaching. Ik heb gekozen voor het marketing coaching traject Finesse welke mij een hele solide basis geeft voor mijn bedrijf. Alle facetten die je zou moeten hebben en weten om je bedrijf op te starten komen aan bod. Wat ik zo prettig vind aan Anja, is dat zij voor mij structuur en hele concrete stappen integreert in het traject die ik elke week kan afvinken. Zo bewaar ik overzicht én zie ik letterlijk resultaat van de stappen die ik zet. Als ondernemer ben je soms met zoveel tegelijk bezig dat je vergeet stil te staan met wat je al bereikt hebt. Daarnaast is Anja “het tweede brein” die met mij mee denkt en net vanuit een ander gezichtspunt kijkt naar mijn aanbod en mijn ideeën: goud waard! Je kan het immers niet allemaal alleen als ondernemer. Ik heb de eerste helft van mijn traject er nu op zitten en mijn aanbod staat, mijn website klopt, de systemen achter de schermen zijn geregeld, en ik heb mijn eerste webinar gegeven! Het tweede half jaar gaan we onder andere werken aan meer mooie (online) ideeën en investeren in adverteren. Ik kijk er naar uit!
Rianne Dekker
Rianne Dekker
2021-04-02
Anja is nu ruim een halfjaar mijn virtual assistent en helpt me met mijn bedrijf Horse in Mind. Ze neemt mij zoveel uit handen dat mij véél meer tijd zou kosten dan wanneer ik het zelf zou doen! Onlangs heb ik haar aantal uren per maand zelfs verhoogd, omdat ik gemerkt heb hoe onwijs fijn het was om nog meer aan haar uit te besteden. Ook lijkt de samenwerking alleen maar beter te worden naarmate ik meer taken overdraag. Ze is integer, eerlijk en lekker nuchter. En in de wereld van VA's denk ik dat het een enorme meerwaarde is voor mij en m'n bedrijf dat zij ook paardengek is. Niets dan lof 🙂
Laura Knoops
Laura Knoops
2020-03-30
Vanmiddag een heel prettige brainstormsessie gehad met Anja. Heel nieuwe ideeën mogen ontvangen en nuttige tips gekregen om meer impact te creëren met social media. Ik kijk er naar uit om hiermee aan de slag te gaan. Er komt vast en zeker een vervolg aan.