fbpx

eerlijke tijd

Wanneer jij bezig bent met de bijzaken van je onderneming kost jou dit tijd en geld. Het zijn immers geen declarabele uren. ” Do what you do best and outsource the rest” 

eerlijke tijd

Het liefst doe je alles zelf, maar soms kom je uren, handen of kennis en expertise tekort. Met deze pakketten gun je jezelf meer vrijheidHet aantal gewerkte minuten worden afgeschreven. Bij 15 minuten zal ook maar 15 minuten worden afgeschreven.

Structureel Uitbesteden? Kies dan voor een abonnementsvorm. Deze vorm van samenwerken is altijd voordeliger. Het kan al voor 120 euro per maand. Hiervoor krijg je 2 uur Eerlijke Tijd.

Voorafgaand aan een samenwerking plan ik een kennismaking in (telefonisch of online). Pas als ik zeker ben dat ik je ook daadwerkelijk kan helpen. En als er een wederzijdse klik is kijken we samen welk aanbod het best passend is voor de werkzaamheden.

Tip! Vind je het spannend om meteen voor een abonnement te gaan. Dan adviseer ik om eerst te starten met één van onderstaande pakketten.

“I Can do things you can’t. You can do things I can’t. Together we can do great things.”

Testimonials

"Een aantal maanden geleden ben ik aan de slag gegaan met OfficeJunkie en sindsdien zijn mijn ideeën omgezet naar uitgevoerde plannen. Anja is een bron van inspiratie en denkt met je mee"

Remko Molenkamp, Fit Together

"Anja is echt top! Ze heeft mij heel erg op weg geholpen met mijn bedrijf. Ze denkt mee, heeft super creatieve ideeën en kan hele mooie advertenties, infographics en noem het maar op maken!"