fbpx

Brainstorm & STRATEGIEsessie

Wanneer een Brainstorm & Strategiesessie?

Net begonnen met je bedrijf of al een doorgewinterde ondernemer. In beide gevallen kun je er tegen aanlopen dat je vast komt te zitten. Dat je het even niet meer overziet en dat het je ontbreekt aan creativiteit. Het zou fijn zijn als je een sidekick zou hebben, een sparringpartner om weer in de flow te komen. Of misschien beschik je juist wel over heel veel creativiteit, maar weet je het geen vorm te geven. In beide gevallen is deze sessie met Officejunkie een mooie boost voor jezelf en je bedrijf. Naast het stukje creativiteit kijken we ook naar een passende groeistrategie. Wat werkt voor jouw klanten en voor jouw bedrijf.

BRAINSTORM & STRATEGIESESSIE

Je onderneming kabbelt een beetje voort. Eigenlijk ben je toe aan groei, maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Deze brainstorm en strategiesessie is dan een supertool om in te zetten. Een boost voor je bedrijf en voor jezelf.

Voorafgaand ontvang je een intakeformulier. Hierin stel ik je gericht een aantal vragen waardoor je al begint met een stukje bewustwording en nadenken. Het ingevulde formulier geeft mij inzicht in waar jouw uitdaging(en) zitten. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de sessie.

Gedurende één tot anderhalf uur gaan we online kijken naar de ideeën voor je bedrijf. We kijken samen naar je uitdagingen en bepalen een passende groeistrategie voor je bedrijf. Achteraf ontvang je van mij  een  verslag met concrete strategische groeistappen.

Om het een nog grotere impact te geven plannen we na een maand nog een accountability call in. Waar sta je, wat heb je gedaan?

 

  • Via Zoom
  • Sessieduur is 1 uur
  • Uitgewerkt verslag per mail
  • Accountability Call
  • Jouw investering 170 euro

wat zeggen anderen

In de video vertelt Bianca Kroon van Gelukpaarden hoe zij de sessie ervaren heeft.

wat zeggen anderen